Resurse și Dezvoltare

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter

Proiectul Generația Nouă: Program de formare a tinerilor lideri

Despre proiect: Acest proiect are scopul de a echipa o nouă generație de lideri, care să răspândească cu încredere Evanghelia și să răspundă nevoilor sociale din întreaga țară. Participanții sunt instruiți în baza unui curriculum bine structurat, bazat pe e-learning, conferințe și lucru practic ghidat. O mare parte din informație va fi transmisă on-line, în format text, audio, prezentări video, precum și prin participarea la un forum on-line.

Beneficiari: Tineri din bisericile locale cu potențial și dorință de a-și dezvolta abilitățile de lideri: lideri de tineret, lideri de slujire în biserică, voluntari etc.

Scopuri:

  • Echiparea unei noi generații de lideri tineri.
  • Implicarea acestora în răspândirea Evangheliei prin Cuvânt și Faptă.

Conferințe:

Anual vor fi organizate 2 conferințe a câte 3 zile, cu următoarele scopuri:

  • Consolidarea cunoștințelor acumulate prin e-training.
  • Încurajarea creșterii spirituale a participanților.
  • Provocarea tinerilor la acțiune și implicare.
  • Încurajarea schimbului de experiențe, de idei și cunoștințe între participanți.

Aplicația practică:

Participanților li se va propune să se implice de 2 ori pe an într-o activitate de inițiativă evanghelică sau socială din comunitatea lor, în perioada Crăciunului și în sezonul de vară. În apropiere de Crăciun TPCM le va propune idei de implicare în comunitate și biserica locală, monitorizînd evoluția personală a fiecăruia. În timpul verii participanții vor putea implimenta propriile idei., prin crearea unei propuneri de proiect și elaborarea unui plan de acțiune concret. Toate acestea vor fi parte din procesul de instruire. Cele mai promițătoare proiecte vor fi susținute cu resurse financiare din partea TPCM. Toți participanții vor avea parte de ghidare și suport în implementarea proiectelor.

Leave a Replay